Produkter for lav karbohydrater (4)

Antioksidasjon

Antioksidasjon

RoxFox® Produksjonsbeskyttelse med rosmarin Pølseprodukter, salatdressinger, delikatessevarer eller ferdigretter - uansett hva det er, setter forbrukerne pris på fersk, visuelt perfekt mat. Optimaliser produktkvaliteten og ferskheten med RoxFox®-produkter. Samtidig sikrer du fargestabiliteten og velger maksimal produktbeskyttelse. RoxFox® er tilgjengelig i vannløselige eller oljeløselige varianter, samt i E-nummerfri variant "N". N for naturlig RoxFox®-produktene W-N og O-N har hver en harmonisk smakprofil, samtidig som de tilbyr antioksidantpotensial. Bortsett fra indikasjon av krydder eller krydderekstrakt, er det ikke nødvendig med ytterligere deklarasjon ved bruk av RoxFox® W-N og RoxFox® O-N. Dermed er det ikke nødvendig å deklarere et E-nummer under den tyske forskriften for tilsetningsstoffer i mat (ZZulV). RoxFox® fordeler: Optimalisering av produktkvalitet Optimal fargestabilisering Optimal distribusjon av aktive stoffer Bruk i saltlake-applikasjoner Bruk i produkter med høyt innhold av olje og fett Forhindrer fett auto-oksidasjon
Protein

Protein

Proteiner Innhold: f.eks. 750g Melkeprotein, myseprotein, eggprotein, naturlige aromaer, søtningsmiddel sukralose Brukes innen 3 måneder etter åpning. Oppbevares lukket, tørt, lysbeskyttet og ved romtemperatur (15 – 25° C).
L-Karnitin Base

L-Karnitin Base

Ved mål om vekttap gjennom trening og diett, anbefales det å bruke karnitin som et kosttilskudd for å oppnå bedre omsetning av fettsyrer. Ved mål om vekttap gjennom trening og diett, anbefales det å bruke karnitin som et kosttilskudd for å oppnå bedre omsetning av fettsyrer, da stoffskiftet hos overvektige vanligvis ikke er tilpasset den fysiske ytelsen. Spesielt utholdenhetsutøvere tar ofte L-karnitin som kosttilskudd, da inntak av L-karnitin kan føre til ytelsesforbedringer. Denne ytelsesforbedringen gjelder restitusjon etter en stor fysisk anstrengelse. Karnitin anses derfor i idrett som en av de mest effektive prestasjonsfremmende og fettforbrennende substansene.
Antioksidasjon

Antioksidasjon

RoxFox® Produktbeskyttelse med rosmarin Pølseprodukter, salatdressinger, delikatesser eller ferdigmat - uansett hva det er, setter forbrukerne pris på fersk, visuelt perfekt mat. Optimaliser produktkvaliteten og ferskheten med RoxFox®-produkter. Samtidig sikrer du fargestabiliteten og velger maksimal produktbeskyttelse. RoxFox® er tilgjengelig i vannløselige eller oljeløselige varianter, samt i E-nummerfri variant "N". N for naturlig RoxFox®-produktene W-N og O-N har hver en harmonisk smakprofil, samtidig som de tilbyr antioksidantpotensial. Bortsett fra indikasjon av krydder eller krydderekstrakt, er ingen ytterligere deklarasjon nødvendig ved bruk av RoxFox® W-N og RoxFox® O-N. Dermed er det ikke nødvendig å deklarere et E-nummer i henhold til den tyske forskriften om tilsetningsstoffer i mat (ZZulV). RoxFox® fordeler: Optimalisering av produktkvalitet Optimal fargestabilisering Optimal distribusjon av aktive stoffer Bruk i saltlake-applikasjoner Bruk i produkter med høyt innhold av olje og fett Forhindrer fett auto-oksidasjon